Mislim. Ustvarjam.

EPDM kritina Prelasti

Tesnjenje streh prihodnosti.

Pri vsaki stavbi je tesnjenje strehe zelo pomemben dejavnik, pri stavbah z ravno streho pa moramo biti še toliko bolj pozorni, da za tesnjenje izberemo res kakovostne in preverjene materiale.

Zatesnitev ravnih streh s kavčukom

Kavčuk je vodilni vodotesni material za tesnjenje streh. Več kot 55% vseh ravnih streh v ZDA in na Japonskem je pokritih z EPDM-om in nasploh sistemu tesnjenja streh z EPDM kritino zaupajo arhitekti in gradbinci po vsem svetu že več kot 25 let.

Sistem tesnjenja streh Prelasti

V naši ponudbi boste našli EPDM kritino Prelasti, ki je zanesljiva in varna izbira zaradi popolne vodotesnosti, odlične elastičnosti in odpornosti na ekstremne temperature. Odlikuje jo majhna teža, odporna je na prodiranje korenin (v primeru zelenih streh) in je enostavna za polaganje. Poleg tega je material izredno obstojen proti staranju, zaradi česar je njegova življenjska doba običajno enaka življenjski dobi objekta.

Kritina je pred-izdelana v delavnici in se polaga v enem kosu čez celotno površino strehe. V primerih, ko je kljub vsemu potrebno spojiti dve površini, stiki niso lepljeni, temveč so vulkanizirani, kar zagotavlja izredno homogeno vezavo. Gre za preizkušen sistem, saj je v svetu že več milijonov kvadratnih metrov EPDM strešnih kritin položenih na ta način.

Več o EPDM kritini Prelasti si lahko preberete s klikom na spodnjo povezavo.